Meldingen

Je bekijkt de allereerste versie van ons nieuwe platform. We draaien momenteel een pilot met diverse botmakers. Heb jij een voorraadbot gemaakt? Lees hier hoe je je aan kunt melden voor ons platform.
  • #hetstockalertplatform
  • #meerbotsmeerkans

Overhandiging Xbox Series X winactie

Gisteren hebben wij iemand héél blij mogen maken met een gloednieuwe Xbox Series X.

Net als bij onze USED PS5 winactie wilden wij met een winactie het aantal volgers in ons Xbox Series X Telegram-kanaal aanzienlijk laten groeien. Helaas hebben we de beoogde 5K volgers niet bereikt, maar dat mag de pret niet bederven! Heb jij meegedaan? Bedankt voor je deelname! Dankzij jouw deelname is ons platform weer een stukje grotere geworden.

De overhandiging

Op vrijdag 27 augustus om 20.00 uur was de deelname gesloten en al vóór 22.00 uur hadden wij de winnaar middels een DM op de hoogte gebracht. Omdat wij de prijs het liefst persoonlijk overhandigen zijn wij gisterochtend al vroeg – dwars door 2 provincies heen – richting het Noorden van het land afgereisd.

Rond een uur of half 10 stonden wij voor de deur van de gelukkige winnaar. Al voor wij aan konden bellen ging de deur enthousiast open. Gerustgesteld dat de Xbox Series X goed terecht was gekomen vertrokken wij weer richting het Zuiden. @Darkfall: heel veel gameplezier toegewenst!

Wat nu verder?

We hebben nog een gloednieuwe PlayStation 5 Digital Edition klaarstaan om weg te geven, waarover wij binnenkort meer zullen vertellen. Het is ons doel om hét stockalert platform van Nederland te worden en achter de schermen werken wij – samen met diverse partners – aan nieuwe technieken om dit te realiseren.

Ben jij ook op zoek naar een next-gen console? Zorg dan dat je ingeschreven staat voor onze voorraadmeldingen op Telegram.

Onze kanalen

Iets voor jou?

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK