Meldingen

Je bekijkt de allereerste versie van ons nieuwe platform. We draaien momenteel een pilot met diverse botmakers. Heb jij een voorraadbot gemaakt? Lees hier hoe je je aan kunt melden voor ons platform.
  • #hetstockalertplatform
  • #meerbotsmeerkans

#meerbotsmeerkans

Spydr is een platform waar gebruikers gratis voorraadupdates krijgen van moeilijk verkrijgbare producten. Onze dienst maakt gebruik van meerdere bots die afzonderlijk voorraadupdates sturen naar onze Spydr Telegram-kanalen.

Wat zijn bots

Bots zijn scripts die constant de voorraad in de gaten houden van moeilijk verkrijgbare producten. Deze bots worden gemaakt door programmeurs en kosten veel tijd om te maken. Bots maken luistert erg nauw, waardoor het soms voor kan komen dat een bot voorraad over het hoofd ziet, of juist iets ziet wat er helemaal niet is! Daarom hebben wij een platform gemaakt waar meerdere – verschillende – bots data aanleveren. Zo hoef je voortaan dus nog maar één kanaal te volgen!

Hoe het werkt

Botmakers kunnen zich op ons platform aanmelden en meldingen sturen naar onze officiële Spydr Telegram-kanalen. Ze mogen hiervoor links gebruiken waarmee ze geld verdienen (affiliate marketing), of gebruik maken van onze affiliate-links. Wij keren 75% van deze inkomsten uit aan de botmaker; van de overige 25% onderhouden wij ons platform, maken we content en regelen we de promotie. Daarnaast plaatsen wij wekelijks relevante aanbiedingen in de Telegram-kanalen. Wanneer jij als gebruiker iets bestelt ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra en helpt ons bij het onderhouden en groeien van ons platform.

Ontstaan

Eind 2020 hebben wij een dienst gelanceerd genaamd fcksclprs, waarmee men voorraadupdates ontvangt van de PlayStation 5 en Xbox Series. Zodra deze beschikbaar komen bij een webshop, krijgen volgers (op Twitter en Telegram) een melding met link om het product te bestellen. Ons doel was om een gelijk speelveld te creëren tussen consumenten en scalpers. Al snel bleek dit een groot succes en kwamen er steeds meer alternatieve diensten, waarmee wij ons doel bereikt hebben.

Het grote succes van deze diensten is niet onopgemerkt gebleven, ook niet bij webshops. Webshops proberen scalpers tegen te gaan door bijvoorbeeld dure bundels aan te bieden en IP-adressen te blokkeren. Omdat wij in principe ook een bot gebruiken om aan voorraadstatussen te komen, moeten wij constant mee veranderen.

Iedere bot gebruikt een eigen methode om aan de voorraadstatus van producten te komen, waardoor het voor kan komen dat de ene bot wel iets oppikt en de andere niet. Inmiddels zijn er allerlei Twitter-accounts, Discords en Telegram groepen die je kunt volgen. Het is ons doel om deze informatie te centraliseren en een platform te bieden voor botmakers en consumenten.

#hetstockalertplatform

Dit is slechts het begin van onze nieuwe reis. We hebben grootse plannen, maar kiezen voor organische groei. Dat betekent dat we op basis van jullie feedback Spydr verder gaan ontwikkelen als platform voor voorraadupdates. Ons doel: Het stockalertplatform van Nederland zijn en blijven.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK