Meldingen

Je bekijkt de allereerste versie van ons nieuwe platform. We draaien momenteel een pilot met diverse botmakers. Heb jij een voorraadbot gemaakt? Lees hier hoe je je aan kunt melden voor ons platform.
  • #hetstockalertplatform
  • #meerbotsmeerkans

Meld je aan als contentmaker en ontvang commissie!

Heb je veel kennis van één van onze producten/branches, affiniteit met blogs schrijven/vlogs maken én wil je bijverdienen? Dan is Spydr op zoek naar jou!

Om hét stockalert platform van Nederland te worden, en te blijven, hebben wij goede content nodig. Met deze content kunnen wij onze volgers adviseren en inspireren. Met inkomsten uit advertenties kunnen wij ons platform gratis houden en onze partners vergoeden.

Zó werkt het

Allereerst moet je jezelf bewezen hebben als kenner van het product waarover je wilt bloggen/vloggen. Dit kan doormiddel van je LinkedIN-profiel en/of je persoonlijke website. Indien wij dit product nog niet monitoren zullen wij deze – indien er vraag naar is – toevoegen aan onze kanalen. We toetsen ook op kwaliteit van je content (taalgebruik, beeldkwaliteit, kwaliteit van de inhoud).

Commissiemodel

De commissie die je ontvangt is afhankelijk van het aantal volgers op je social media kanalen (bij elkaar opgeteld). Wanneer je net begint met content maken zullen wij actief meekijken. Je ontvangt tips hoe je betere content kunt schrijven en we laten je teksten nakijken door een contentschrijver.

Zodra je bent goedgekeurd krijg je een eigen PartnerID die wij automatisch toe zullen voegen aan de advertenties, waarmee wij jouw gegeneerde winst kunnen filteren. Je ontvangt per kwartaal een overzicht van jouw gegeneerde winst en binnen 14 werkdagen zullen we je winst uitkeren. Wij rekenen een commissie over deze winst (zie onderstaande tabel)*. Met deze commissie kunnen we ons platform onderhouden, gratis houden voor onze gebruikers en jij hoeft je geen zorgen te maken over het aanmelden voor diverse partnerprogramma’s.

Aantal volgersJouw commissie %
0 – 50050%
1000 – 500075%
> 5k90%

* Meer weten over uitbetalingen en het commissietarief? Lees onze algemene voorwaarden

Content indienen

Blogartikel

Het opmaken van een blog doe je in Google Docs. Vervolgens kun je de link met ons delen zodat wij deze kunnen controleren. Zorg ervoor dat je geen materiaal gebruikt waar auteursrecht op zit.

Indien de blog is goedgekeurd zullen wij deze op de website plaatsen. Het kan zijn dat wij deze niet direct plaatsen, om andere content de tijd te geven. We zullen je op de hoogte houden wanneer je artikel geplaatst zal worden.

Vlog

Wanneer je een video hebt gemaakt kun je deze met ons delen via een cloud dienst; zoals WeTransfer, DropBox, iCloud of Google Drive. Je ontvangt van ons leaders, bumpers en graphics om te gebruiken in je video’s. In de toekomst willen we ook sponsored content aan gaan bieden, waarover jij uiteraard ook commissie zult ontvangen! Zorg ervoor dat je geen materiaal gebruikt waar auteursrecht op zit.

Het is toegestaan om in je video te verwijzen naar je eigen social media accounts. Het is niet toegestaan om zelf sponsored content te gebruiken in je video’s voor ons platform.

Indien je video is goedgekeurd zullen wij deze op YouTube plaatsen. Het kan zijn dat wij deze niet direct plaatsen, om andere content de tijd te geven. We zullen je op de hoogte houden wanneer je artikel geplaatst zal worden.

Interesse of vragen?

Bij interesse en/of vragen kun je ons de volgende gegevens sturen:

  • Je naam
  • Jouw kennisgebied (bijvoorbeeld iPhones, Apple of Smartphones)
  • Links naar je LinkedIN, website en/of social media accounts
  • Iets over jezelf 🙂

Wij kijken alvast uit naar je aanmelding!

Aanmelden als contentpartner
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK