Meldingen

Je bekijkt de allereerste versie van ons nieuwe platform. We draaien momenteel een pilot met diverse botmakers. Heb jij een voorraadbot gemaakt? Lees hier hoe je je aan kunt melden voor ons platform.
  • #hetstockalertplatform
  • #meerbotsmeerkans

Algemene voorwaarden

Gebruik van ons platform

Advertenties

Volgers kunnen zich gratis aanmelden voor kanalen. Het kan voorkomen dat wij (maximaal 1 keer per dag) een dagdeal communiceren in het kanaal. Met dit soort advertenties kunnen wij het platform verder onderhouden en promoten.

Affiliate-links

We maken gebruik van affiliate-links. Wanneer je op één van onze links naar een webshop klikt en iets bestelt ontvangen wij een commissie over het aankoopbedrag. Dit kost jou niets en zorgt ervoor dat wij ons platform gratis aan kunnen blijven bieden en onderhouden.

Meldingen

Onze meldingen vinden plaats in de op deze website aangegeven Telegram-kanalen. Om te voorkomen dat we allerlei kanalen moeten aanmaken hebben we ervoor gekozen producten te bundelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een kanaal voor Nvidia RTX 30-Series videokaarten, in plaats van een apart kanaal voor iedere variant. Wij plaatsen géén meldingen op onze Social Media accounts.

Wanneer er een artikel op voorraad is moet je er snel bij zijn. Producten zijn vaak binnen enkele minuten weer uitverkocht en door de grote toestroom aan bezoekers hebben webshops het zwaar. Om deze reden kan het soms lijken dat een product al is uitverkocht. Wanneer je de pagina ververst is hij vaak weer beschikbaar.

Helaas is het monitoren van websites niet zo simpel als je wellicht zou denken. Daardoor kan het voorkomen dat er een foutieve melding geplaatst wordt in het kanaal. Wij doen ons best foutieve meldingen zo snel mogelijk te verwijderen. Bots die te vaak een foutieve melding versturen krijgen een timeout van 3 dagen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van de partijen die wij monitoren.

Voor botmakers

De volgende voorwaarden zijn alleen van toepassing op botmakers. Informatie over het aanmelden van een bot lees je hier.

Aantal bots

Wij hanteren een maximum van 3 bots per kanaal. Dit doen wij om het aantal meldingen te beperken en om het interessant te houden voor onze botmakers.

Uitbetalingen

Wanneer je als botmaker gebruik wilt maken van je eigen affiliatelinks ontvang je van ons geen uitbetalingen. De opbrengst is 100% voor jezelf, maar je regelt zelf je aanmelding bij diverse affiliate-programma’s en zorgt zelf dat je aan alle voorwaarden voldoet die deze programma’s vereisen.

Indien je als botmaker gebruik maakt van onze affiliate-links hoef je jezelf niet aan te melden bij affiliate-programma’s. Je ontvangt ieder kwartaal een overzicht van de door jouw bots gegenereerde winst. Over dit bedrag rekenen wij een commissie van 25%, waarmee wij ons platform verder kunnen onderhouden en adverteren. De betaling volgt binnen 14 werkdagen na het ontvangen van je overzicht. Voor links naar webshops waarvan wij geen partnerprogramma hebben ontvang je – net als wij – géén uitbetaling.

Zodra jouw bot is goedgekeurd ontvang je van ons een PartnerID; welke je toe dient te voegen aan de URL’s, zoals omschreven op onze Bot Aanmelden pagina. Wij zullen deze links voor je testen om te zien of ze juist zijn geïmplementeerd. Indien je gebruik maakt van onze affiliate-links zullen wij je eenmalig om je bankgegevens vragen. Deze slaan wij op in onze bankieren-app en komen dus niet in een database te staan.

Wanneer je deze tag niet óf foutief implementeert kunnen we niet jouw opbrengst herleiden en volgt er dus ook geen uitbetaling.

Timeout

Soms kan het voorkomen dat je bot op hol slaat. In dat geval zul je van ons een timeout krijgen van 3 dagen om je bot aan te passen. Wanneer dit te vaak gebeurt kunnen wij besluiten de samenwerking te beëindigen.

Voor contentmakers

De volgende voorwaarden zijn alleen van toepassing op contentmakers. Informatie over het aanmelden als contentmaker lees je hier.

Content indienen

Blogartikel

Het opmaken van een blog doe je in Google Docs. Vervolgens kun je de link met ons delen zodat wij deze kunnen controleren. Zorg ervoor dat je geen materiaal gebruikt waar auteursrecht op zit.

Indien de blog is goedgekeurd zullen wij deze op de website plaatsen. Het kan zijn dat wij deze niet direct plaatsen, om andere content de tijd te geven. We zullen je op de hoogte houden wanneer je artikel geplaatst zal worden.

Vlog

Wanneer je een video hebt gemaakt kun je deze met ons delen via een cloud dienst; zoals WeTransfer, DropBox, iCloud of Google Drive. Je ontvangt van ons leaders, bumpers en graphics om te gebruiken in je video’s. In de toekomst willen we ook sponsored content aan gaan bieden, waarover jij uiteraard ook commissie zult ontvangen! Zorg ervoor dat je geen materiaal gebruikt waar auteursrecht op zit.

Het is toegestaan om in je video te verwijzen naar je eigen social media accounts. Het is niet toegestaan om zelf sponsored content te gebruiken in je video’s voor ons platform.

Indien je video is goedgekeurd zullen wij deze op YouTube plaatsen. Het kan zijn dat wij deze niet direct plaatsen, om andere content de tijd te geven. We zullen je op de hoogte houden wanneer je artikel geplaatst zal worden.

Uitbetalingen

Zodra je bent goedgekeurd als contentmaker maken wij een PartnerID voor je aan. Deze wordt automatisch verwerkt in advertenties op blogs die door jou geschreven zijn. Middels dit PartnerID kunnen we jouw inkomsten filteren.

Je ontvangt ieder kwartaal een overzicht van de door jouw bots gegenereerde winst. Over dit bedrag rekenen wij een commissie (zie tabel hieronder), waarmee wij ons platform verder kunnen onderhouden en adverteren. Wij zullen je bij de eerste uitbetaling eenmalig om je bankgegevens vragen. Deze slaan wij op in onze bankieren-app en komen dus niet in een database te staan. De betaling volgt binnen 14 werkdagen na het ontvangen van je overzicht.

Aantal volgersJouw commissie %
0 – 50050%
1000 – 500075%
> 5k90%

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van onze voorwaarden? Stuur een mail, dan komen wij er zo snel mogelijk op terug.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK