Meldingen

Je bekijkt de allereerste versie van ons nieuwe platform. We draaien momenteel een pilot met diverse botmakers. Heb jij een voorraadbot gemaakt? Lees hier hoe je je aan kunt melden voor ons platform.
  • #hetstockalertplatform
  • #meerbotsmeerkans

Welkom BeNeLux Stock Checker!

Vandaag heten wij BeNeLux Stock Checker welkom op ons platform. Om te beginnen zal deze bot voorraadmeldingen sturen naar onze Nvidia RTX-, PlayStation 5- én Xbox Series X-kanalen.

BeNeLux Stock Checker heeft – via Discord, Telegram én Twitter – keer op keer bewezen een betrouwbare bron te zijn voor voorraadupdates. Met het toevoegen van deze bot aan onze kanalen worden onze meldingen nóg sneller en betrouwbaarder. Op onze kanalen-pagina’s zie je welke bots gekoppeld zijn aan het Telegram-kanaal, alsmede de optie te doneren aan een specifieke bot.

Middels deze weg willen wij BeNeLux Stock Checker bedanken voor het vertrouwen en wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

Iets voor jou?

Scherp geprijsde PC Gaming Headsets
Scherp geprijsde PC Gaming Headsets
Coolblue Via: Coolblue
Top 10 Gaming Toetsenborden
Top 10 Gaming Toetsenborden
Coolblue Via: Coolblue
Razer Gamingmuizen
Razer Gamingmuizen
Coolblue Via: Coolblue
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK