Meldingen

Je bekijkt de allereerste versie van ons nieuwe platform. We draaien momenteel een pilot met diverse botmakers. Heb jij een voorraadbot gemaakt? Lees hier hoe je je aan kunt melden voor ons platform.
  • #hetstockalertplatform
  • #meerbotsmeerkans

Overhandiging PS5 winactie

Gisteren konden wij eindelijk iemand gelukkig maken met onze USED PS5 Digital Edition!

In eerste instantie wilden wij middels een PS5 winactie ons Telegram-kanaal flink laten groeien. Het doel was 5.000 volgers, maar al snel bleek dit niet op korte termijn haalbaar. We verlaagden ons doel naar 3.000 volgers en nog steeds schoot het – ondanks onze beste inzet op social media en ads – niet op. Tijd dus voor een drastischere aanpak!

Vorige week woensdag besloten wij de actie op vrijdag 20 augustus om 20.00 uur te laten verlopen. Dit zorgde voor een exponentiële groei in ons Telegram-kanaal en op zondag konden wij ein-de-lijk iemand gelukkig maken met de PS5.

De overhandiging

De overhandiging vond plaats bij een lokale La Place. De winnaar moest hiervoor in totaal meer dan 100km reizen, vandaar hebben wij de prijs uitgebreid met een PSN tegoedbon t.w.v. 50 euro en een bakje koffie (alsof je nog niet jaloers genoeg was).

Na de overhandiging zijn wij thuis direct aan de slag gegaan met het plannen van de volgende PS5 winactie.

De volgende winactie

Het is ons doel om hét stockalert platform van Nederland te worden en wij zijn er van overtuigd dat we dat doen door onze volgers om te kopen te belonen met leuke winacties. De volgende winactie is – tromgeroffel – een gloednieuwe PS5 Digital Edition!

Binnenkort lees je meer over deze actie, maar hier komt alvast een tipje van sluier: Het gaat een interactieve actie worden, waarbij je PlayStation kennis op de proef wordt gesteld. Met deze kennis onthul je een locatie ergens in Nederland. Ben jij de eerste op onze geheime locatie? Dan krijg jij van ons direct de (gloednieuwe) PS5 Digital Edition mee naar huis! Tip: zorg ervoor dat je alvast in onze PS5 Telegram-groep zit zodat je weet wanneer deze speurtocht plaats gaat vinden.

Momenteel hebben wij nog een Xbox Series X winactie lopen, welke wij deze week gaan verloten! Er zitten nog niet zoveel volgers in ons Xbox Series X Telegram kanaal, dus je maakt een grotere kans* deze te winnen! Meedoen kan tot vrijdag 27 augustus, 20.00 uur. Kijk op https://spydr.nl/xboxseriesx-promo/ hoe je mee kunt doen.

* t.o.v. onze USED PS5 winactie.

Iets voor jou?

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK