Meldingen

Je bekijkt de allereerste versie van ons nieuwe platform. We draaien momenteel een pilot met diverse botmakers. Heb jij een voorraadbot gemaakt? Lees hier hoe je je aan kunt melden voor ons platform.
  • #hetstockalertplatform
  • #meerbotsmeerkans

Customize je DualSense

De DualSense is inmiddels in verschillende kleuren verkrijgbaar (wit, zwart en rood). Dit is een goed begin, maar als je écht onderscheid wilt maken kun je zelf je DualSense verder aanpassen door de faceplate te vervangen met een kleur naar keuze. Een ideaal klusje terwijl je wacht op je PS5!

Voor een paar euro kun je nieuwe faceplates bestellen op AliExpress. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, zowel mat als met metallic look (onze favoriet):

De faceplates worden bezorgt in een doosje en zitten in plastic verpakt. Het verwijderen van de faceplate is makkelijk en zonder gevaar. Op iFixit kun je de instructies bekijken. Wij zijn alvast erg blij met het resultaat:

Voor die paar euro denken wij dat het zeker het proberen waard is. Mocht je toch niet blij zijn met het resultaat kun je de originele faceplates makkelijk terugplaatsen. Zelf proberen? Bekijk de faceplates op AliExpress.

Iets voor jou?

PlayStation tegoeden
PlayStation tegoeden
Bol.com Via: Bol.com
Scherp geprijsde PS4 games
Scherp geprijsde PS4 games
Bol.com Via: Bol.com
Game merchandise
Game merchandise
Bol.com Via: Bol.com
Nieuwe PS4 releases
Nieuwe PS4 releases
Bol.com Via: Bol.com
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK