Meldingen

Je bekijkt de allereerste versie van ons nieuwe platform. We draaien momenteel een pilot met diverse botmakers. Heb jij een voorraadbot gemaakt? Lees hier hoe je je aan kunt melden voor ons platform.
  • #hetstockalertplatform
  • #meerbotsmeerkans

Zó speel je alvast nieuwe Xbox games

Afbeelding: Microsoft

In een van onze vorige artikelen vertelden we al dat een Xbox Series S voor nu wellicht voldoende is, maar wat nou als we zeggen dat je helemaal geen Xbox nodig hebt om nieuwe Xbox games te spelen?

Game Pass

Deze generatie zet Microsoft volledig in op Game Pass; een soort Netflix maar dan met games. Met deze dienst krijg je toegang tot een gigantische bibliotheek met games, ook van Microsoft franchises zoals Halo en Gears of War. Omdat Microsoft nu ook eigenaar is van Bethesda, maken games als Skyrim en Fallout nu ook deel uit van de Xbox familie en dus van Game Pass. Microsoft games komen op de dag van release direct beschikbaar op Game Pass. Er zijn verschillende Game Pass abonnementen:

  • Game Pass voor Xbox
  • Game Pass voor PC
  • Game Pass Ultimate

Bij alle abonnementen krijg je toegang tot meer dan 100 topgames en korting op geselecteerde games.

Game Pass voor Xbox

Game Pass voor Xbox bevat games voor Xbox, welke je alleen op je Xbox kunt spelen.

Game Pass voor PC

Game Pass voor PC bevat games welke je alleen op je PC kunt spelen, maar bevat ook EA Play: een game collectie van EA Games, waaronder Fifa 21 en Jedi: Fallen Order.

Game Pass Ultimate

Game Pass Ultimate bevat alles wat hiervoor genoemd is plus de mogelijkheid om games te streamen naar een browser, of naar je Android tablets -en telefoons middels de Game Pass Ultimate app. Op deze manier heb je dus helemaal geen krachtige hardware nodig om de games alvast uit te proberen. Het enige dat je nodig hebt is een bluetooth controller (bijvoorbeeld alvast de Xbox Series Controller) en een stabiele internet connectie.

In onze eigen tests – via een 5Ghz wifi verbinding – konden wij de meeste games spelen zonder waarneembare vertraging. Forza Horizon 4 was één van de games die in onze test onspeelbaar was door vertraagde input. Dit kan per situatie verschillen.

Kosten: 1 euro voor 3 maanden. Na deze periode kost het 12,99 per maand. Dat lijkt misschien veel, maar de waarde die je hiervoor terug krijgt is meer dan waard! Meer details lees je op de officiële website.

Zodra je een Xbox hebt

Met Game Pass Ultimate kun je – zodra je zelf een Xbox Series hebt – ook games streamen vanaf je eigen Xbox. Hier zitten geen restricties aan verbonden; wanneer je het op je Xbox kunt spelen, kun je het ook streamen!

Met Game Pass heb je dus toegang tot een gigantische bibliotheek met games van verschillende uitgevers, waaronder die van Microsoft zelf. Wanneer je kiest voor Game Pass Ultimate betaal je iets meer per maand, maar krijg je de mogelijkheid games te streamen naar je browser en Android apparaten.

Lees meer op de officiële website.

Iets voor jou?

Xbox Series S Console
Xbox Series S Console
Bol.com Via: Bol.com
Xbox Accessoires
Xbox Accessoires
Bol.com Via: Bol.com
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK