Meldingen

Je bekijkt de allereerste versie van ons nieuwe platform. We draaien momenteel een pilot met diverse botmakers. Heb jij een voorraadbot gemaakt? Lees hier hoe je je aan kunt melden voor ons platform.
  • #hetstockalertplatform
  • #meerbotsmeerkans

Het begint met een S en eindigt op een X

Je wilt een next-gen console en uiteraard wil je dan meteen het beste van het beste. Maar wat nu als wij zeggen dat je (voor nu) misschien wel genoeg hebt aan een Xbox Series S?

Waar Sony simpelweg een versie mét en zonder disk drive heeft gemaakt, heeft Microsoft de keuze iets lastiger gemaakt. De Series S is minder krachtig dan de Series X, heeft geen disk drive én minder opslag. Dat laatste is een vreemde keuze voor een “digital only” console, maar de opslag is gelukkig uit te breiden mocht dat in de toekomst nodig zijn. De Series S speelt exact dezelfde games als de Series X, maar op een lagere resolutie. Wanneer je nog geen 4K en 100Hz+ tv hebt zou de Series S krachtig genoeg moeten zijn. Quick Resume – één van de beste features van next-gen – is gewoon beschikbaar op de S; net als de media apps (Netflix, Disney+ etc) en GamePass.

Slimme keuze

Wanneer je nu alvast een Series S haalt, heb je meteen een extra controller voor bij je Series X. Daarnaast kun je jouw bibliotheek en GamePass delen met familie, waardoor je straks samen online kunt spelen met je ouders, broer, zus of kroost. Dankzij de media apps is het een ideaal systeem voor op de slaapkamer van jonge gezinsleden (of jezelf).

Het grootste voordeel is dat de Series S makkelijk verkrijgbaar is bij Coolblue en Bol.com. Dus kun je niet wachten op de Series X? Dan kun je nu alvast een S in huis halen. Ondertussen kun je wachten tot de Series X goed verkrijgbaar is, of over een paar jaar toeslaan wanneer er ergens een goede deal is.

Iets voor jou?

Xbox Series S Console
Xbox Series S Console
Bol.com Via: Bol.com
Xbox Accessoires
Xbox Accessoires
Bol.com Via: Bol.com
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK