Meldingen

Je bekijkt de allereerste versie van ons nieuwe platform. We draaien momenteel een pilot met diverse botmakers. Heb jij een voorraadbot gemaakt? Lees hier hoe je je aan kunt melden voor ons platform.
  • #hetstockalertplatform
  • #meerbotsmeerkans

Accessoires voor jouw ideale workflow

Dankzij de M1-processor heeft de nieuwe iPad Pro dezelfde rekenkracht als de MacBook (Pro) en nieuwe iMacs. Wanneer je dit combineert met het besturingssysteem (iPadOS) ontstaan er ineens nieuwe toepassingen en mogelijke workflows.

Een aantal ontwikkelaars, zoals die van het populaire Procreate, zijn al begonnen met het ontwikkelen van nieuwe/verbeterde apps die gebruik zullen maken van de nieuwe chip. Tijd dus voor wat nieuwe accessoires!

Teksten schrijven

Wanneer je veel teksten schrijft zul je vast veel baat hebben bij een toetsenbord. Met de Apple Magic Keyboard bescherm je jouw iPad en kun je naar hartenlust typen. Dankzij het ontwerp komt de iPad dichterbij je gezicht, waardoor het net iets fijner werkt dan bijvoorbeeld het goedkopere alternatief van Logitech. De Logitech Combo Touch Keyboard heeft dan wel weer handige functietoetsen en biedt meer bescherming, omdat deze de volledige iPad omsluit. Zelf hebben wij gekozen voor een simpele standaard en bluetooth keyboard van Logitech, welke je makkelijk op 3 verschillende apparaten aan kan sluiten. Op deze manier kun je het toetsenbord plaatsen waar je maar wilt; handig voor tijdens het illustreren!

Bekijk alle toetsenbord hoesjes voor de iPad op Coolblue

Illustreren

Als je gaat illustreren op de iPad dan is de Apple Pencil 2 een must-have accessoire. De pen laadt magnetisch op aan de iPad zelf. Met de Apple Smart Folio kun je jouw digitale tekenboek overal makkelijk en veilig mee naar toe nemen én kun je de iPad schuin neerzetten zodat je er onder een hoek op kunt tekenen.Vind je het niet fijn om op een glad oppervlakte tekenen? Dan kun je het scherm voorzien van een Paperlike 2 screenprotector. Deze voegt structuur toe aan je iPad scherm, maar zorgt er wel voor dat de kleurweergave en kijkhoek verslechteren. Daarnaast ontstaan er snel krasjes, waardoor het scherm er niet meer gaaf uit ziet. Er zijn ook berichten dat de vervangbare tips van je Apple Pencil sneller zullen slijten door de structuur. Als je de iPad voornamelijk gebruikt om op te tekenen is de Paperlike 2 ondanks deze nadelen nog steeds een goede toevoeging. Om te voorkomen dat er oliën van je hand op het scherm komen kun je een speciaal handschoentje gebruiken waarmee je (blote) handpalm het scherm niet aanraakt.

Foto/video bewerken

Dankzij het Liquid Retina XDR kun je als fotograaf of videobewerker van begin tot eind in HDR werken. Wanneer je met grote bestanden gaat werken, of gegevens van een SD kaart over wilt zetten op je iPad, zul je gebruik moeten maken van een USB-C hub. Wanneer je een hub aanschaft met HDMI-poort kun je eventueel ook een externe monitor aansluiten op je iPad Pro.

De iPad Pro 2021 beschikt over een Thunderbolt aansluiting, waarmee je razendsnel gegevens kunt overdragen tussen je iPad en een externe harde schijf met Thunderbolt 3 aansluiting.

Ontspanning

Na al dat werken is het tijd voor ontspanning! Omdat de iPad Pro geen aansluiting heeft voor een koptelefoon zijn Apple AirPods een perfecte manier om jezelf af te sluiten van de buitenwereld. De AirPods koppelen makkelijk met al je apparaten. Wanneer je meerdere Apple apparaten hebt worden je AirPods gekoppeld met iCloud, waardoor deze automatisch op al je Apple apparaten te gebruiken zijn.

Dankzij de krachtige processor is de iPad Pro ook uitermate geschikt om op te gamen. Er zijn veel games beschikbaar en met een Apple Arcade abonnement heb je voor 5 euro per maand toegang tot veel toffe games. Combineer dit met een 8bitdo bluetooth controller en je hebt geen console meer nodig! Je kunt eventueel ook een PlayStation 4/5 of Xbox One/Series controller gebruiken.

Slotwoord

Wat jouw ideale workflow ook is, er zijn genoeg accessoires om je workflow naar het volgende niveau te tillen. De iPad Pro 2021 is de eerste iPad met een krachtige computerchip, waardoor er de komende jaren vele nieuwe apps en toepassingen zullen komen. Wij kijken uit naar de toekomst!

Iets voor jou?

AirPods Pro
AirPods Pro
Coolblue Via: Coolblue
iPad Pro 2021 11 inch Zilver
iPad Pro 2021 11 inch Zilver
Coolblue Via: Coolblue
iPad Pro 2021 11 inch Space Gray
iPad Pro 2021 11 inch Space Gray
Coolblue Via: Coolblue
Apple Pencil – 2nd Generation
Apple Pencil – 2nd Generation
Bol.com Via: Bol.com
Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK