Meldingen

Je bekijkt de allereerste versie van ons nieuwe platform. We draaien momenteel een pilot met diverse botmakers. Heb jij een voorraadbot gemaakt? Lees hier hoe je je aan kunt melden voor ons platform.
 • #hetstockalertplatform
 • #meerbotsmeerkans
Winactie: PS5 Digital Edition (verlopen)

Ter promotie van ons platform, geven wij een USED PlayStation 5 t.w.v. 399,- euro weg

Wij hebben een doel, namelijk om hét stockalert platform van Nederland te worden. Dit doen wij door de meest betrouwbare voorraadmeldingen te sturen. Probleem: nog niet iedereen weet dat wij bestaan.

Om dit te bereiken hebben wij dus jóuw hulp nodig!

Update 20/08/21

Deze actie is helaas verlopen. Blijf onze kanalen volgen voor meer winacties! De volgende actie staat alweer in de planning, so stay tuned!

Update 19/08/21

We hebben besloten de actie te wijzigen. In plaats van een verloting wanneer ons Telegram-kanaal meer dan 3.000 volgers telt, gaan wij nu onze USED PS5 Digital Edition verloten op vrijdag 20 augustus 2021, om 20.00 uur.

Zo doe je mee

Join ons PlayStation 5 Telegram-kanaal: https://t.me/spydrplaystation5 en laat op één van onze social media kanalen een reactie met daarin je Telegram-gebruikersnaam achter. Gebruik daarbij ook de hashtags #hetstockalertplatform en #ps5winactie.

Op 20 augustus 2021 om 20.00 uur verloten wij de USED PlayStation 5 onder de deelnemers die op dat moment in ons PlayStation 5 Telegram-kanaal zitten én een bericht geplaatst hebben op onze social media met hun Telegram-gebruikersnaam.

Laat je reactie achter op:

USED?

Hier bij Spydr zijn wij zelf ook gamers en begin dit jaar waren wij één van de gelukkigen om een PS5 Digital Edition te scoren bij bol.com. Uiteindelijk hebben wij besloten toch de overstap te maken naar een PS5 Disc Edition, waardoor onze PS5 Digital Edition “over” is. Wij hebben de nieuwe controller, kabels en standaard in verpakking gelaten en in de originele doos van de PS5 Digital Edition gestopt. Als je wint krijg je dus een (niet veel) gebruikte PS5 Digital Edition in originele doos, met nieuwe controller, kabels en standaard. Wil je liever een nieuwe console? Volg dan ons PlayStation 5 Telegram-kanaal, en wie weet geven wij in de nabije toekomst een gloednieuwe PS5 weg!

Actievoorwaarden

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Spydr.nl. Sony, Twitter, Facebook, Telegram en Instagram zijn géén deelnemer of sponsor van deze actie. Onder de deelnemers van deze actie verloten wij 1x een USED PlayStation 5 t.w.v. 399 euro! De controller en overige toebehoren zijn nog nieuw in verpakking!

Deelname actie

 • Deelname aan deze actie is kosteloos.
 • Deelname vindt plaats wanneer je een reactie hebt geplaatst op één van onze social media kanalen, met daarin vermeld je Telegram-gebruikersnaam en de hashtags #hetstockalertplatform en #ps5winactie.
 • Wij verloten de USED PS5 Digital Edition onder de deelnemers die op 20 augustus 2021 om 20.00 uur in ons PlayStation 5 Telegram-kanaal zitten. Je maakt dus alleen kans als je een bericht hebt geplaatst op social media én lid bent van ons PlayStation 5 Telegram-kanaal.
 • Eenmalige deelname per persoon.
 • Je Social Media-account bestaat minimaal een week op 10 juli 2021.
 • Je bent woonachtig in Nederland en ouder dan 16 jaar.
 • De looptijd van deze actie is van 10 juli tot 20 augustus 2021 om 20.00 uur.
 • Spydr is ten allen tijde bevoegd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

Persoonsgegevens

 • Wij gebruiken je Telegram-gebruikersnaam om te verifiëren dat je in de Telegram-groep zit.

Winnaars

 • De winnaar van de actie wordt op onpartijdige en willekeurige wijze gekozen uit de lijst met deelnemers.
 • Spydr is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
 • De winnaar wordt via Telegram op de hoogte gebracht.
 • Indien de winnaar niet binnen 24 uur reageert zullen wij een nieuwe winnaar kiezen.
 • Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
 • Het is niet mogelijk het gewonnen tegoed om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.

Vragen en/of klachten

Heb je een vraag of klacht omtrent deze actie? Stuur dan een mail naar hello@spydr.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK